Neem contact op: 0577-401971Help mij!
Webdesigner nodig?

Webdesigner nodig?

Goed gevonden worden, dat is één van de speerpunten bij een website. Hoe krijg ik de juiste informatie bij de juiste persoon? Wij kunnen u helpen bij het opzetten van een goede website of webshop.

Wat doen we?

We ontwerpen en bouwen websites en webshops. We verzorgen het onderhoud en de zoekmachine optimalisatie (SEO). Waar gewenst regelen wij de content voor uw website. We denken hierbij aan foto's, video's en teksten. 

Onze werkwijze

Uw wensen zijn voor ons de basis. We gaan niet aan de slag voordat deze uitvoerig besproken zijn. We geven tips en maken een passend ontwerp. Na goedkeuring wordt het ontwerp omgezet naar moderne techniek. De website wordt gevuld met tekst en afbeeldingen en geoptimaliseerd zodat uw bezoekers de juiste content vinden. Na uw goedkeuring wordt de website online gezet.

Waarom een responsive website?

Een responsive website is een website die schaalbaar is. De website is daardoor geoptimaliseerd voor gebruik op computers, tablets en mobiele telefoons. In de eerste plaats om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren. Daarnaast ook voor betere vindbaarheid in Google.

 

CONTACTGEGEVENS

MGS Automatisering
Paleisweg 205
3852 NN  Ermelo
(nabij het Uddelermeer)

0577 40 19 71
info@mgsweb.nl

OPENINGSTIJDEN

Van maandag t/m vrijdag zijn wij geopend van 8.00 - 12.00 en 13.00 - 17.00 uur.

Op zaterdag zijn wij alleen op afspraak geopend.

Op zondag en feestdagen zijn wij gesloten.

OVER MGS

De computerwinkel in de buurt van Uddel, temidden van de prachtige Veluwse bossen.

Wij bieden op ICT vlak, bijna iedere dienst en ieder product aan.