Neem contact op: 0577-401971Help mij!
Vast en mobiel geintegreerd - IP Telefonie

IP Telefonie

Kies nu voor een moderne manier van telefoneren. Met de IP-telefonie van MGS Automatisering hebt u nog maar één telefoniesysteem nodig voor receptie, binnendienst en buitendienst. Vast en mobiel kunnen eenvoudig geïntegreerd worden. De abonnementen zijn flexibel en eenvoudig uit te breiden.

Binnendienst

VOIP-telefonie met alle belangrijke functies die u kent, zoals doorverbinden, belgroepen, openingstijden en beschikbaarheidsindicatie van collega’s.

Buitendienst

Mobiele telefonie, inclusief de functies van een vast toestel. De ideale oplossing! Op deze manier heeft u de vaste telefoon gewoon op zak.

Receptie

Direct inzicht in de beschikbaarheid  van binnen- en buitendienst. Eenvoudig gesprekken doorverbinden, parkeren en overnemen.
 

Voordelen van onze IP telefonie

Vertrouwd beheer

Het beheer van uw telefonie kunt u gewoon door MGS Automatisering laten uitvoeren. Met de komst van IP telefonie is er een duidelijk raakvlak gekomen tussen telefonie en IT. Door beiden bij één bedrijf onder te brengen komt er overzicht. Onderhoud kan veel efficiënter gedaan worden.

Flexibele abonnementen

Onze abonnementen zijn per maand aan te passen. Komt er een medewerker bij of gaat er juist één weg? Geef het door en wij wijzigen direct uw abonnement. U betaald daardoor alleen voor het daadwerkelijke gebruik.

Eenvoudig uit te breiden

Koppelingen met andere software (klantbeheer, facturatie e.d.) zijn mogelijk door gebruik te maken van een open technologie.

Gaat uw bedrijf binnenkort uitbreiden? Zijn er buitenlandse activiteiten op komst? Ons telefonie platform groeit eenvoudig mee met uw onderneming.

CONTACTGEGEVENS

MGS Automatisering
Paleisweg 205
3852 NN  Ermelo
(nabij het Uddelermeer)

0577 40 19 71
info@mgsweb.nl

OPENINGSTIJDEN

Van maandag t/m vrijdag zijn wij geopend van 8.00 - 12.00 en 13.00 - 17.00 uur.

Op zaterdag zijn wij alleen op afspraak geopend.

Op zondag en feestdagen zijn wij gesloten.

OVER MGS

De computerwinkel in de buurt van Uddel, temidden van de prachtige Veluwse bossen.

Wij bieden op ICT vlak, bijna iedere dienst en ieder product aan.